VRAGEN? BEL: 0345 582 482
MENU
CONTACT
Safira slider

Het voordeel van Safira Webhosting?

Betrouwbaarheid! Met Safira Webhosting zorgen we ervoor dat uw website en uw e-mail altijd en overal bereikbaar is. U huurt eigenlijk een stukje ruimte op het internet waar uw website staat. Onze webservers staan in een hypermodern serverpark zodat we altijd optimale bereikbaarheid kunnen garanderen.


Hoe werkt webhosting?

Onze cloud hosting servers bevinden zich in drie topdatacenters in Amsterdam. Deze zijn extreem kritisch geselecteerd. Bij het selecteren van deze datacenters is CloudVPS uiterst kritisch te werk gegaan. De belangrijkste factoren die de kwaliteit van een datacenter bepalen zijn een compleet redundante stroomvoorziening, toegang tot internationale carriers, goede koeling en stringente toegangsprocedures. Aan al deze punten voldoen onze datacenters ruimschoots en tevens zijn zij minstens vijf kilometer van elkaar verwijderd. lees meer op cloudvps.nl


Alleen de beste kwaliteit

Het webhosting platform van Safira draait bij webserver provider CloudVPS. CloudVPS is ISO27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat de beveiliging bij CloudVPS tot één van de beste ter wereld behoord. CloudVPS biedt ons webservers aan welke met SSD-Caching werken waardoor de snelheid van de website bijzonder snel is. In deze omgeving wordt uw website 24 uur per dag, 7 dagen per week in de gaten gehouden. Hierdoor is de snelheid van uw website nooit in het geding en mochten er problemen zijn kunnen wij vroegtijdig ingrijpen.Beste Spam en Virus filtering

Al uw email verkeer loopt via onze zeer geavanceerde Spam en virus filters via SpamExperts (spamexperts.com). Hierdoor ontvangt u nauwelijks nog Spam. Ook wanneer u gebruik maakt van uw eigen e-mail server, kunt u gebruik maken van ons Spam en Virus filter. Mocht uw eigen mailserver uitvallen, dan blijven al uw e-mails zelfs tot een aantal dagen bij ons bewaard om later alsnog afgeleverd te worden.

Altijd een snelle website

Continu monitoren wij de prestaties van onze servers. Wij zorgen ervoor dat er altijd ruim voldoende geheugen en processor capaciteit beschikbaar is zodat uw website altijd snel en soepel laadt.

De service van Safira

Het Safira team staat voor u klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Zonder wachttijden en keuze menu's, gewoon direct bellen, vragen en oplossen. Zo simpel kan het zijn!


Direct overstappen

Al uw e-mails overal veilig beschikbaar

Steeds meer mensen werken met hun e-mail in de Cloud. Hierdoor is het mogelijk om altijd en overal te beschikken over u e-mails. Via het zogenaamde IMAP kunt u al uw apparaten verbinden met uw mailbox in de Cloud. Wij zorgen dat al uw emails iedere nacht veilig worden gebackupped. U krijgt standaard al 10 GB ruimte voor all uw mailboxen samen, 10 GB is vaak voldoende om een aantal jaren mee vooruit te kunnen.

'Waar Webdesign Werkt'

Webbureau Safira is gevestigd in Geldermalsen vlakbij Leerdam, Buren, Zaltbommel, Tiel, Culemborg en centraal tussen Den Bosch en Utrecht.