VRAGEN? BEL: 0345 582 482
MENU
CONTACT
Safira slider

Internetmarketing (SEA)

Adwords, u kent ze vast wel. Het zijn de advertenties bovenaan en aan de rechterkant in Google. Misschien heeft u het al eens geprobeerd of heeft u nu zelfs een campagne lopen. Dan weet u ook dat een goede campagne een tijdrovende bezigheid kan zijn. En kijken hoe een ander het doet? Dat wordt helemaal lastig.

Wij hebben specialisten in huis op het gebied van Google Adwords. Doordat onze klanten in alle denkbare branches opereren, hebben we een brede ervaring opgebouwd. We weten wat voor de één wel werkt en voor de ander niet.


Adwords uitproberen?

We horen het vaak: "Ik wil Adwords weleens uitproberen, maar dan moet ik me daar helemaal in verdiepen."

Dat hebben wij dus al gedaan. Als u graag wilt dat wij een campagne voor u draaien, dan doen we dat voor drie maanden. In die periode doen wij het volgende:

  • Doelen bepalen
  • Zoekwoorden bepalen
  • Advertenties schrijven
  • Biedingen beheren
  • Analyseren en rapporteren

Drie maanden is volgens ons voldoende om te bepalen of Adwords voor u werkt. U weet na afloop of het voor u rendabel is. U krijgt een eindrapport met de belangrijkste statistieken van de campagne. Daarin staat ook het advies over hoe u de campagne kunt voortzetten. Natuurlijk kunnen wij de campagne ook voor u blijven beheren.

En als de campagne niet voor u werkt? Dan stopt u gewoon na drie maanden en zit u verder nergens aan vast.

Google Partner

Safira is Google Partner. Om partner te worden moet je bijvoorbeeld een actief Adwords-account hebben en examens afleggen om de uitgebreide kennis van Adwords aan te tonen.Klik hier om meer te lezen over Google Partner.

Lees meer over onze overeenkomst met Google: "Working with Third Parties"

Workshop Adwords

Heeft u een Adwords-campagne, maar twijfelt u of u er wel alles uithaalt wat er in zit? U kunt bij ons ook terecht voor een SEA- workshop. Samen bekijken we de Adwords-campagne en laten u zien waar nog winst te behalen is. De workshop duurt 2 uur en de kosten zijn € 150,- excl. BTW.


Aanmelden workshop

'Waar Webdesign Werkt'

Webbureau Safira is gevestigd in Geldermalsen vlakbij Leerdam, Buren, Zaltbommel, Tiel, Culemborg en centraal tussen Den Bosch en Utrecht.