VRAGEN? BEL: 0345 582 482
MENU
CONTACT
Safira slider

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Als we het hebben over een website die werkt, bedoelen we niet alleen dat-ie technisch in orde is. Hij moet ook voor u werken. De website moet vindbaar zijn in de zoekmachines.


Hoog in Google

Wie wil het niet, op de eerste pagina in Google. Helaas staan er maar 10 gratis plaatsen. Daar kom je dus niet zomaar terecht.

Al onze sites worden grondig geoptimaliseerd. Wij willen namelijk ook dat u gevonden wordt. Optimaliseren is voor ons:

  • Metatags vullen
  • Alt-teksten en titles vullen
  • Persbericht verspreiden
  • Google Analytics installeren

Als service bij een nieuwe website verspreiden wij vaak een persbericht. En niet alleen naar de krant, maar vooral op online nieuwssites. Deze leveren namelijk een link naar uw website op, wat gunstig is voor uw positie in Google.


Google Analytics op uw website

Google Analytics heeft geen effect op uw vindbaarheid. U kunt hiermee wel zien hoe u gevonden wordt. Als na verloop van tijd blijkt dat u op bepaalde zoekwoorden niet gevonden wordt, kunt u hierop bijsturen. Het is voor ons één van de belangrijkste meetinstrumenten.

Workshop Analytics

Vindt u informatieavonden te algemeen en heeft u meer behoefte aan een gerichte blik op uw website? Wij verzorgen ook persoonlijke workshops. Aan de hand van Google Analytics (het bezoekersstatistiekenprogramma van Google) analyseren we de zoekmachineoptimalisatie van uw website. De workshop duurt 2 uur en de kosten zijn  € 150,- excl. BTW. 


Aanmelden workshop

'Waar Webdesign Werkt'

Webbureau Safira is gevestigd in Geldermalsen vlakbij Leerdam, Buren, Zaltbommel, Tiel, Culemborg en centraal tussen Den Bosch en Utrecht.