VRAGEN? BEL: 0345 582 482
MENU
CONTACT
Safira slider

Safira stelt zich voor

Safira is een fullservice webbureau. Klanten kunnen hun nieuwe website van A tot Z aan Safira uitbesteden. De medewerkers hebben allemaal hun eigen specialiteit en weten hoe ze die het beste op elkaar af kunnen stemmen.

"Wij leveren een totaalplaatje. Klanten kunnen bij ons hun hele website uit handen geven. Niet alleen het ontwerp en de bouw, maar ook het schrijven van de teksten en een eventuele internetmarketingcampagne. Als de klant het wil, regelen we zelfs een fotograaf voor professionele foto's! Een website is een product wat steeds weer nieuwe mogelijkheden en kansen biedt. Het internet blijft zich ontwikkelen en Safira dus ook." - Iris

Van zolderkamer naar fullservice webbureau

Wat begon als twee programmeurs op een zolderkamer, is uitgegroeid tot een fullservice webbureau. Voor een website die werkt!

Safira in het kort

  • Gestart in 2002
  • 9 Medewerkers
  • Kantoor in Geldermalsen
  • Goed bereikbaar
  • Denken graag mee
  • En de koffie is prima!

Iris Geskus

Mede-eigenaar / SEO- SEA- specialist
"Ik ben ondernemer met een passie voor techniek en marketing. In het ontwerpen en bouwen van websites komen deze twee passies perfect samen. Bij Safira werken we met een enthousiaste groep mensen aan professionele producten van hoge kwaliteit. Ik vind het belangrijk dat we websites bouwen waar opdrachtgevers echt blij mee zijn, waar ze een stap mee vooruit kunnen zetten en die hun business versterkt. Dat geeft me echt veel voldoening."

Iris Geskus, mede-eigenaar Webbureau Safira Geldermalsen, SEO en SEA specialist, Google gecertificeerd
Pascal van der Kley, mede-eigenaar Webbureau Safira, webontwikkelaar, ontwerper

Pascal van der Kley

Mede-eigenaar / Webontwikkelaar / Ontwerper
"Ik hou wel van een uitdaging of beter gezegd, een niet-standaard oplossing. Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen en technieken. Webtechniek is iets wat blijft veranderen en vernieuwen. Het is dus belangrijk om up-to-date te blijven. Ik breng dit ook over op onze andere webbouwers, zodat ook zij met de nieuwste technieken kunnen werken en kunnen groeien in hun vak. Stagiaires en afstudeerders, die bij ons regelmatig te vinden zijn, kunnen hier ook op rekenen. Je wordt bij Safira vaak in het diepe gegooid, maar we komen je op tijd redden!"

Laure Verhoeven

Tekstschrijver / SEO- SEA- specialist "Bij Safira schrijf en redigeer ik webteksten en dat vind ik ontzettend leuk om te doen. Een interview houden, research doen en dat elke keer voor een compleet ander onderwerp. De tekst maak je aan de ene kant aantrekkelijk om te lezen voor de bezoekers. Aan de andere kant houd je er rekening mee dat de zoekmachines ze ook scannen. Als een goede tekst de website helpt om beter gevonden te worden, dan ben ik tevreden."

Laure Verhoeven, tekstschrijver, SEO en SEA specialist, Google gecertificeerd
Jan-Hendrik van der Heijden, webontwikkelaar

Jan-Hendrik van der Heijden

Webontwikkelaar
"Als je bij Safira werkt, kun je rekenen op afwisseling! Geen website is hetzelfde en ik vind het leuk om met verschillende klanten te werken. Van hoveniers tot management-consultants, er komen hier ondernemers uit de meest uiteenlopende branches binnenlopen. De techniek van een website is iets waar de meeste klanten weinig affiniteit mee hebben. Aan ons is daarom de taak om goed te luisteren (ook als ze me Hendrik-Jan noemen) en in gewone taal duidelijk te maken wat er mogelijk is. "

Jenna Stam

Online communicatie specialist / Ontwerper
"Een website is een geweldig communicatiemiddel en biedt ontzettend veel mogelijkheden. Wij laten dan ook graag zien wat er technisch en grafisch allemaal mogelijk is. Een belangrijk onderdeel van een website is de navigatie. Hoe zorg je dat de website overzichtelijk wordt en dat bezoekers niet verdwalen. Daarom begin ik meestal met een functioneel ontwerp, waarin de structuur duidelijk wordt. In het grafisch ontwerp leef ik me daarna creatief uit!"

Jenna Stam, online communicatie specialist en ontwerper
Nick Bogerd, webontwikkelaar

Nick Bogerd

Webontwikkelaar
"Ik ben destijds bij Safira begonnen om daar mijn afstudeeropdracht HBO Systeembeheer uit te voeren. Daarvoor heb ik (kort gezegd) de webhosting naar een technisch hoger niveau gebracht. Nadat ik was afgestudeerd ben ik bij Safira gebleven. Naast systeembeheer, ontwikkel ik nu ook websites en web-applicaties. Wat ik zo leuk vind aan Safira is dat we allemaal onze eigen specialiteit hebben, maar toch een echt team zijn. Je werkt nooit alleen aan een project."

Milja van der Plaat

Grafisch Ontwerper/ Multimedia Ontwerper
"Creëren, dat doe ik het liefst. Websites ontwerpen, huisstijlen en logo's bedenken. Maar bij een grafisch ontwerp voor een website komt meer kijken dan alleen creativiteit. Het moet ook functioneel en technisch uitvoerbaar zijn, dus dat is vaak een leuke uitdaging. Gelukkig kan ik mijn creatieve ideeën altijd even aan een programmeur voorleggen. Zij zien snel of iets haalbaar is of niet (maar in het laatste geval vinden ze meestal wel weer een nieuwe oplossing)."

Milja van der Plaat, Grafisch Ontwerp en Multimedia Ontwerper
Mark de Mol, webontwikkelaar

Mark de Mol

Webontwikkelaar
"Planning en structuur is voor mij belangrijk. Zeker bij het werken aan grote projecten, waarbij je gemakkelijk het overzicht kan verliezen. Daarom heb ik bij Safira de scrum-methode geïntroduceerd (en gelukkig waren mijn collega's hier ook enthousiast over). Samengevat houdt dit in dat we grote projecten opdelen in behapbare taken en elke ochtend even kort overleggen wie wat gaat doen. Zo weten we van elkaar waar iedereen aan werkt en kunnen we onze afspraken nakomen."

Kosmas Ntokos

Webontwikkelaar
"Voordat ik bij Safira kwam werken, was ik treinmachinist. Leuk werk, maar het is nou eenmaal geen programmeren en dat doe ik het liefst. Nu ik full-time bij Safira werk, ben ik dan ook helemaal in mijn element. Het is prettig om nu in een team te werken. Samen kom je vaak tot betere, mooiere oplossingen dan in je eentje. En nog een fijne bijkomstigheid: Safira heeft een tafeltennistafel, dus ook mijn pauzes zien er tegenwoordig heel anders uit!"

Kosmas

'Waar Webdesign Werkt'

Webbureau Safira is gevestigd in Geldermalsen vlakbij Leerdam, Buren, Zaltbommel, Tiel, Culemborg en centraal tussen Den Bosch en Utrecht.