VRAGEN? BEL: 0345 582 482
MENU
CONTACT
Safira slider

Functioneel en overzichtelijk

Een ontwerp moet bij het onderwerp passen. Bij een rietdekkers bedrijf past geen hip en strak design, maar bij een standbouwer kan dit juist wel. Ontwerpen doen we dus niet out of the blue, maar door met de klant te communiceren. In de voorgesprekken komen we erachter wat iemand wil bereiken met de website en wat de doelgroep is.

In het ontwerp ligt ook de navigatie van een website besloten. En hoe makkelijker het is om te navigeren, hoe langer men blijft hangen. Als bezoekers 'verdwalen' op een site, haken ze af.

Alles in eigen huis

Het voordeel van ontwerpen in eigen huis is dat onze ontwerpers weten wat de websitebouwers kunnen (en dat is heel veel). U krijgt dus geen ontwerp voorgelegd wat technisch niet uitvoerbaar is.

Afspraak maken?

Hebt u idee├źn, wilt u een prijs weten of wilt u vrijblijvend kennismaken?

Maak een afspraak

Mooie plaatjes

Of bezoekers blijven hangen op een website valt of staat met goede foto's. Het is het eerste wat ze zien. Kloppen de foto's, dan zullen mensen verder lezen. Zijn de foto's niet authentiek, dan klikt men weg. Een mooi ontwerp met verkeerde foto's is een gemiste kans.

U kunt bij ons zelf foto's aanleveren die we waar nodig kunnen 'photoshoppen'. Heeft u zelf geen bruikbare foto's, dan kunnen wij u in contact brengen met freelance-fotografen. Fotografen uit de regio, waar wij mee samenwerken en goede ervaringen mee hebben.

Er bestaan ook wereldwijde foto-databases, waar we foto's uit kunnen halen. Hier zijn wel kosten aan verbonden en eigen foto's zijn vaak authentieker.

'Waar Webdesign Werkt'

Webbureau Safira is gevestigd in Geldermalsen vlakbij Leerdam, Buren, Zaltbommel, Tiel, Culemborg en centraal tussen Den Bosch en Utrecht.