VRAGEN? BEL: 0345 582 482
MENU
CONTACT
Safira slider

De voordelen van fullservice

Het meest belangrijk zijn volgens ons de 'korte lijnen'. De designers kunnen direct overleggen met de bouwers. En heeft de tekstschrijver een idee over de navigatie, dan houdt de ontwerper hier meteen rekening mee. Voorbeelden genoeg. Wilt u horen of dit niet gewoon een mooi praatje is? Dan brengen wij u graag in contact met onze klanten om over hun ervaringen met Safira te praten.

Afspraak maken?

Hebt u ideeën, wilt u een prijs weten of wilt u vrijblijvend kennismaken?

Maak een afspraak

Een website in 6 stappen.

Stap 1: Functioneel ontwerp

Voordat we met een ontwerp komen, verdiepen we ons in u en uw organisatie. Wat is het doel van de website en wie is de doelgroep? We denken met u mee en stellen een functioneel ontwerp voor. De structuur van de website moet logisch zijn, zodat bezoekers niet kunnen verdwalen.

Stap 2: Teksten schrijven

Aan de hand van een interview schrijft onze tekstschrijfster de webteksten. Hierbij houden we direct rekening met de zoekmachine optimalisatie. U kunt ook zelf de teksten aanleveren, die wij zo nodig voor u kunnen redigeren.
Stap 3: Grafisch ontwerp

Is de structuur bepaald en zijn de teksten geschreven, dan beginnen we met het ontwerpen van de website. Heeft u al een huisstijl? Dan nemen we die uiteraard mee in het ontwerp. Onze ontwerpen zijn altijd uniek en passend bij uw bedrijf.


Bekijk ons portfolio

Stap 4: Bouw

Heeft u het ontwerp goedgekeurd, dan kan de bouw beginnen. Eerst bouwen we het ontwerp uit en daarna vullen we de website met de teksten en foto's. Ook zorgen we direct dat de website geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. 

Stap 5: CMS uitleg

Heeft u bij ons een CMS afgenomen, dan krijgt u altijd gratis een persoonlijke uitleg. Onze CMS module wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. 

Stap 6: Live!

De website kan Live! En heeft u het liefst alles onder één dak? Geen probleem, wij bieden ook hosting aan.
Ons werk houdt niet op als de website live is. We zorgen er ook voor dat uw nieuwe website bekend wordt. We publiceren een persbericht en eventueel verzorgen we een Adwordscampagne.


Meer over Adwords

'Waar Webdesign Werkt'

Webbureau Safira is gevestigd in Geldermalsen vlakbij Leerdam, Buren, Zaltbommel, Tiel, Culemborg en centraal tussen Den Bosch en Utrecht.