VRAGEN? BEL: 0345 582 482
MENU
CONTACT
Safira slider

Webteksten schrijven: schrijven, maar dan anders

Met alleen een mooi ontwerp bent u er nog niet. Minstens zo belangrijk is de content. Content is vakjargon voor de inhoud (tekst en foto's dus). U wilt natuurlijk gevonden worden in de zoekmachines. En hebben bezoekers u gevonden, dan wilt u natuurlijk dat ze de inhoud ook nog gaan lezen.


Tien voor taal

Wij kunnen u het tekstschrijven uit handen nemen. Aan de hand van een interview bepalen we de zoekwoorden waarmee u gevonden wilt worden. Ook komen in het gesprek zaken aan de orde als uitstraling, doelgroep, bedrijfs- en productinformatie. Het voordeel als wij de teksten zelf schrijven, is dat we meteen rekening houden met de zoekmachine-optimalisatie.


Teksten redigeren

Het komt ook voor dat er teksten beschikbaar zijn uit bijvoorbeeld een brochure. Deze teksten zijn meestal qua lengte en opbouw niet geschikt voor websites. Wij kunnen deze teksten redigeren en geschikt maken voor de website.


Zelf teksten schrijven?

Dat kan! Wij kunnen uw teksten eventueel ook voor u redigeren. Weten waar u rekening mee moet houden? Lees het blogartikel over webteksten.


Blog webteksten

'Waar Webdesign Werkt'

Webbureau Safira is gevestigd in Geldermalsen vlakbij Leerdam, Buren, Zaltbommel, Tiel, Culemborg en centraal tussen Den Bosch en Utrecht.