Websites & webshops

Leads, informatie of omzet

De websites die wij ontwikkelen hebben altijd een doel:

  • Bezoekers informeren
  • of leads creëren
  • en bij een webshop direct omzet genereren.


We beginnen daarom met een doordacht plan. Een plan waarin al onze disciplines samenkomen. Design, content, SEO en techniek. De websites die wij ontwikkelen staan ook vaak niet op zichzelf. Regelmatig realiseren wij koppelingen met bijvoorbeeld een CRM- of reserveringssysteem. Of we ontwikkelen een applicatie speciaal afgestemd op een specifieke situatie. 

Online winkel

Een webshop gaat verder dan een website. Het beheren ervan is een logistieke uitdaging. Daarom richten we zowel de ‘voor- als achterkant’ efficiënt in. Zo vereenvoudigen we het logistieke proces. Dat doen we bijvoorbeeld met:

  • koppelingen tussen de webshop en voorraad-, kassa- en betaalsystemen
  • automatisch gegenereerde bevestigingen 
  • een pakbonsysteem

Kortom, we minimaliseren het aantal handelingen tussen bestelling en verzending. Dit versnelt het verwerkingsproces en vermindert de kans op fouten.

Het onderhouden van je website of -winkel

Een website en zeker een webshop is geen statisch geheel. Je kunt de inhoud aanpassen zo vaak en zoveel als je wilt: nieuwe producten, nieuwe foto’s, een extra video, nieuwsberichten etc. Met het CMS is het wijzigen van de content een koud kunstje. We geven CMS-instructie bij ons op kantoor en je kunt gebruik maken van onze handige tutorials. Geen tijd om de website te onderhouden? Laat ons het voor je doen. Mail je wijzigingen aan ons door en de volgende (werk)dag staat alles keurig netjes op de website.

Altijd up-to-date

Zou het niet fijn zijn om op vaste tijden te horen hoe het met je website gaat? Met een website up-to-date abonnement kan dat. We controleren de website en analyseren de bezoekersstatistieken. We spreken met je af om de online kansen en trends met je door te nemen. Je kiest zelf de frequentie van deze updates.

Meer weten over de mogelijkheden of wil je alvast een begroting?

Neem contact met ons op

Bel ons

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur op 0345 22 83 00.

Kom langs

Maak gerust een afspraak. Vaak kun je dezelfde dag nog bij ons terecht.

Mail ons

Stuur een mail naar info@safira.nl. Je ontvangt altijd binnen één werkdag een reactie.

Hulp | Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden